Notice

공지 [관리자전용] [국제팀] HY 소셜 아이디어톤 글로벌 리그 (10/14/토)
2017-09-29 17:09:22 조회수167

 

HY소셜아이디어톤_포스터(웹) 

 

1. 프로그램

스타트업에 관심이 있는 국·내외 유학생, 대학(), 예비창업자들이 함께 사회적 이슈에 도움이 되는 기술 개선, 문제해결 등을 고민하고, 이를 통한 참가자들 간의 교류·융합의 기회 제공

 

시간

내용

비고

12:30~13:00

30

참가자 입장 및 등록

명찰, 티셔츠

13:00~13:30

30

개회식 및 행사고지

 

13:30~14:30

60

팀 빌딩

 

14:30~17:30

180

프로젝트

멘토링 진행

17:30~18:30

60

저녁식사

미정

18:30~19:50

80

팀별 프로젝트 발표

도시락

19:50~20:30

40

심사진행 및 휴식

 

20:30~21:00

30

시상 및 폐회식

시상 후 기념촬영

 

2. 팀 빌딩

1) 팀은 5인 이상 8인 이하로 구성을 원칙으로 함

2) 팀 구성이 원활하게 이루어지지 않을 경우 주최 및 운영기관에서 강제로 구성함

3) 팀원 성별 및 직무 분야(기획자/개발자/디자인 등)는 제한 없음

 

4) 사전에 팀 빌딩이 완성 된 팀은 현장 팀 빌딩 시와 상관없이 바로 프로젝트를 진행할 수 있음

 

 

3. 멘토 활동

1) 일시 : 2017826() 14:30~17:30 (3시간)

2) 인원 : 멘토(기획/개발 등) 5인 미정

 

4) 방식 : 5(기획자+개발자) 1팀으로 운영

 

 

4. 본선 발표

1) 일시 : 20171014() 19:50~20:30

2) 내용

    - 발표 순서는 사회자가 무작위 추첨하여 진행(사전 준비 필요)

    - 발표 3, 질의응답 2

3) 평가

4) 심사 합계는 점수를 평균으로 집계함

5) 심사 기준은 공개하지 않는 것을 원칙으로 함

 

6) 심사위원 

 

 

5. 신청 및 문의

1)참가신청 : www.hyideathon.com

2)참가문의 : Tel. 02-6925-1240 / e-mail. support@koreajobfair.com

 

 

 

6. 무선인터넷 정보

- 아이디 : hyideathon,  비밀번호 : 12345678 

 

 

"Leaflet(KOR)_HYIdeathon.pptx" 다운로드 

"Leaflet(ENG)_HYIdeathon.pptx" 다운로드 

 

 

 

 

HY소셜아이디어톤_영문_포스터(웹) 

 

 

 

1. Program

Our contest provides an opportunity to interact between participants who are home and abroad international students, University(graduate) students and prep entrepreneur(founder) by discussing about improvement of technology related to social issues and resolving the problems.

 

시간

내용

12:30~13:00

30min

Admission and registration of participants

13:00~13:30

30min

Opening Ceremony & brief event notification

13:30~14:30

60min

Team building

14:30~17:30

180min

Team Project

17:30~18:30

60min

Dinner

18:30~19:50

80min

Team Project

19:50~20:30

40min

Presentations and evaluation

20:30~21:00

30min

Award & Closing Ceremony

 

※ Times may differ while processing the event

 

 

2. Team building

1) Rule is that single team is made up with 5 to 8 members only.

2) In case building teams do not go smoothly, host organizations and management

     agencies will intervene and may form teams compulssively

3) When forming a team, there is no limit or condition of team member's gender

    and major

4) If team is built prior to the event may start and proceed with team project

 

    (Even when Team Building is on process, the team is not limited to original schedule)

 

3. Mentor Activity

1) When: 2017 October 14(Sat) 14:30 ~ 17:30 (3 hours)

2) Participants: 5 Mentors (Product Manager / Programmer)

 

3) How: 1 Team with 1 Product Manager, Designer and Developer

 

4. Main Presentation

1) When: 14th October 2017 (Sat) 19:50 ~ 20:30

2) Info:

- Presentation order will be decided randomly by event host  (Please prepare in advance to present

  your presentation)

- 3 minutes for presentation time and 2 minutes for QA will be provided(QA: Question and Answer)

3) Evaluation:

4) How judges scores are calculated: Highest and Lowest scores will be excluded from calculating   

    average scores

5) Judging scores will not be provided under NIPA(National IT industry Promotion Agency)

 

    evaluation rules

 

5. inquiry

1)Application form : www.hyideathon.com

 

2)inquiry : Tel. 02-6925-1240 / e-mail. support@koreajobfair.com


6. Wi-Fi Information

- ID : hyideathon,  PW : 12345678